Fodboldgolf med mulighed for pay & play

Fodboldgolf

Vi har åbent alle årets dage i tidsrummet 8-22

Fri adgang til nye aktiviteter her

Pay & Play – intet behov for tidsbestilling

Voksen (15-59 år) – 125kr.

Barn (6-14 år) – 65kr.

Senior/Pensionist (+60 år) – 65kr.

Voksen (15-59 år) – 500kr.

Barn (6-14 år) – 400kr.

Senior/Pensionist (+60 år) – 400kr.

Eventparkens fodboldgolfbane er placeret i hyggelig og fredsommelig natur med udsigt over den smukke Lammefjord. Odsherred Eventpark har sandsynligvis landets bedst beliggende fodboldgolfbane. Vi ligger under en times kørsel fra både Kalundborg og København.

Sådan spiller du fodboldgolf på vores baner​

Vi bruger Pay-and-Play, hvilket betyder, at I ikke behøver ringe og bestille tid i forvejen. I dukker blot op, betaler, tager en fodbold og går i gang. I boldrummet er der betalingsstander med mulighed for betaling via MobilePay eller kontant, en stor boldreol, samt et køleskab, hvor vi sælger drikkevare. I rummet har vi fysiske kvalitets-scorekort, men I kan også finde vores bane via appen ‘gScore’ – QR-kode og forklaring er i boldrummet.

Er I en større gruppe, f.eks. en skoleklasse, uddannelsesinstitution eller virksomhed, der ønsker et særligt arrangement, er I velkomne til at kontakte os med jeres ønsker og planer, så finder vi en god løsning til jer.

Det er meget forskelligt, hvor lang tid folk er om at gå banens 18 huller, men for en mindre gruppe på en holdfuld personer, vil det typisk tage 2 timer.

I er velkomne til selv at medbringe mad, der kan nydes enten før, under eller efter spillet ved vores dertil indrettede område. Øl og vand sælges på stedet. Af hensyn til andre gæster skal hunde være i snor.

​Hvad er fodboldgolf?

Fodboldgolf er en kombination af golf/minigolf og fodbold. Som på en golfbane, er vores fodboldgolf-bane 18 huller lang. Hvert hul er af varierende sværhedsgrad og længde. Alle hullerne har forhindringer, som bolden skal sparkes over, under, gennem eller mellem. Spilleren der sparker bolden i alle 18 huller på færrest spark har vundet.

Lad os finde en dag

Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag? søndag?

Skal I lave en aktivitet, eller har I et arrangement – stort eller småt – er I altid velkomne til, at bruge parkens arealer før, under eller efter.

Følg med på Facebook

Her kan du læse flere kundeoplevelser, og følge med i nyheder og konkurrencer.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

Smartphone mock-up