Firmaarangementer

Firmaarangementer

Odsherred Eventpark har de ideelle rammer for et fantastisk firmaarrangement. Parkens rolige omgivelser gør det hele super hyggeligt, og sammenhold, teambuilding og en god konkurrenceånd kommer hurtigt i centrum – her får du ikke lyst til, at kigge på din mobil hvert andet øjeblik. Parkens placerering i dejlig natur – og med Lammefjorden i baggrunden – gør stedet perfekt som afkobling fra den travle hverdag.

Vi afholder også store firmaevents, og giver gerne et uforpligtende tilbud på et heldagsarrangement inklusiv alt der kunne ønskes, f.eks. aktiviteter, frokost, aftensmad, drikkevarer, opsat telt osv. Parkens grønne område har plads til +100 mennesker, så der er rig mulighed for opsætning af et stort partytelt.

Vi forsøger altid, at imødekomme vores kunder, hvis der er særlige ønsker, eller forespørgsler.

Uanset gruppens størrelse, er I altid velkomne til, at benytte vores parkareal, hvor I kan nyde jeres medbragte mad. Foretrækker I, at få leveret maden, står vi gladeligt for at bestille og få leveret maden til jer. Afregning sker direkte gennem det pågældende sted, da vi naturligvis ikke tjener penge på, at bestille for/til jer.

Ift. drikkevare, er det tilladt, at medbringe alkohol, mens sodavand sælges til rimelige penge på stedet.

Uanset hvilke aktiviteter I laver her, skal alle underskrive en ansvarsfraskrivelse inden spilstart. Den kan enten underskrives på stedet eller downloades her. Også ved fodboldgolf. Bemærk, at man skal være fyldt 16 år for, at spille paintball. Er deltageren/spilleren ikke fyldt 18 år, skal der medbringes skriftlig tilladelse fra forældremyndighedsindehaver download dokument her.

Parkarealet er til fri benyttelse før, mellem eller efter jeres valgte aktiviteter.

Skriv en mail, eller ring 25477687 hvis I har spørgsmål eller ønsker at booke et firmaarrangement eller en eventuel polterabend.

Lad os finde en dag

Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag? søndag?

Skal I lave en aktivitet, eller har I et arrangement – stort eller småt – er I altid velkomne til, at bruge parkens arealer før, under eller efter.

Følg med på Facebook

Her kan du læse flere kundeoplevelser, og følge med i nyheder og konkurrencer.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

Smartphone mock-up