Priser og pakker

Eventgames

5 valgfrie aktiviteter (Vælg selv, eller lad os stå for det): 250 kr. pr. person.

Minimumsprisen for pakke A er 2000 kr. (8 personer) Dvs. I må gerne være f.eks. 6 deltagere, men skal stadig betale for 8 (i alt 2000 kr.)

10 valgfrie aktiviteter (vælg selv, eller lad os stå for det): 375 kr. pr. person.

Minimumsprisen for pakke B er 2250 kr. (6 personer) Dvs. I må gerne være f.eks. 5 deltagere, men skal stadig betale for 6 (i alt 2250 kr.)

Øksekast
Bueskydning
Luftgevær
Luftpistol
Sømblok
Pusterør
1. hul på fodboldgolf-banen
Torvtræk
Hesteskokast.

Eventgames er en sjov og udfordrende konkurrence, hvor I konkurrerer individuelt eller i hold. Eventgames består af en række udendørs-aktiviteter, der er både sjove og hyggelige, men også udfordrende for alle uanset køn og fysisk formåen.

Vi tilbyder følgende aktiviteter: Øksekast, bueskydning, luftgevær, luftpistol, sømblok, pusterør, 1. hul på fodboldgolf-banen, sækkevæddeløb, testikelgolf, torvtræk og hesteskokast.

Store arrangementer

Shelteren i eventskoven har indbygget bar, hvorfra vi kan lange øl, sodavand og mad over disken. Ved større arrangementer, har vi også mulighed for at sætte et eller flere telte op, og have plads til op imod 100 gæster til spisning, hygge og masser aktiviteter. Vi tilbyder stor fleksibilitet og arbejder kreativt med at finde en løsning lige efter jeres tanker.

Ved et stort heldagsarrangement med parkens aktiviteter tilkøbt, vil eventskoven som regel være møde-/spisested. Derfra vil folk blive fordelt ud til diverse aktiviteter, der udover eventgames er: paintball, fodboldgolf og vores ’små’-aktiviteter.

​NB: Ønsker I at aflyse arrangementet efter booking, skal det skal senest 10 hverdage forinden, før depositummet betales tilbage.

Praktisk

Et eventgames-arrangement vil normalt tage 1,5-2 timer for et gennemsnitligt hold på 10-12 personer. Ved større hold bestræber vi os på, at være to instruktører til stedet, for at mindske ventetiden mellem aktiviteterne. Eventgames foregår i et åbent skovområde. Ifør dig fornuftige sko og tøj tilpasset vejret.

Lad os finde en dag

Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag? søndag?

Skal I lave en aktivitet, eller har I et arrangement – stort eller småt – er I altid velkomne til, at bruge parkens arealer før, under eller efter.

Følg med på Facebook

Her kan du læse flere kundeoplevelser, og følge med i nyheder og konkurrencer.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

Smartphone mock-up